Welkom bij Yogahelpt.nl

Monique Bruinier Yoga


Referenties.

Hieronder staan een aantal quotes uit de vele reacties die ik heb gekregen toen ik in De Meern stopte met de yogapraktijk:

* Ik kijk terug op heerlijke lessen, waarvoor ik je hier ook nog even wil bedanken.

* Maar wat zal ik jou missen. Jouw menselijkheid, deskundigheid, jouw rustige warme stem.

* Ik wil je ontzettend bedanken voor alle fijne lessen en de moeite die je altijd gedaan hebt voor ons, ook de online lessen die je mogelijk gemaakt hebt. Eigenlijk ben je niet vervangbaar omdat je ook zo een fijn persoon bent.

* Wat ontzettend jammer dat de lessen in de zaal stoppen, ik heb echt genoten de afgelopen jaren!

* Het zal een gemis voor de Meern zijn, maar de reden is begrijpelijk. En ja, wat word ik blij van jullie manier van lesgeven. Zoals ik al zei, een gemis voor de Meern!!

* Bedankt voor alle fijne yogalessen in de afgelopen jaren! Ik zal je missen! (en wie weet zie ik je nog af en toe online).

* Ontzettend bedankt Monique voor al die jaren yogalessen, alles wat zo goed geregeld was, alle goede zorgen, in coronatijd veilige omgeving of online. SUPER! Dank je wel en het ga je goed!

* Dank voor al je yogalessen en heerlijke ontspanningsoefeningen!

* Heel erg bedankt voor alle fijne lessen! Het was altijd een moment van rust!

* Bedankt voor de ontspanning en oefening van het lichaam; yoga helpt echt!

* Bedankt voor alle heerlijke lessen, ik ga je zeker missen!

* Bedankt voor de heerlijke yogalessen, voor jouw goede begeleiding, jouw warme stem, jouw betrokkenheid. Het heeft mij goed gedaan.

* Ik wil je heel erg bedanken voor alle mooie yogalessen. Je zorgvuldigheid, warmte, alertheid en enorme betrokkenheid heb ik zeer gewaardeerd. Ik heb er vele jaren van genoten. De yogales was een rustpunt en genietmoment van de week. En zelfs in coronatijd was je creatief en inventief in het vinden van oplossingen. Heel erg dank daarvoor!

* Ik vind het heel erg jammer dat je stopt met yoga in De Meern, maar ook begrijpelijk. Ontzettend bedankt voor alle fijne lessen al 20 jaar!

* Dank voor al je fijne lessen, je positiviteit en je humor! 

* Dank voor al je fijne en gezellige yogalessen!

* Sinds 2003 heb ik van jou heerlijk (in)ontspannende yogalessen gekregen. Een heerlijk rustpunt in de week, waarna je weer vol energie zit. Heel hartelijk bedankt voor alle fijne lessen.

* Bedankt voor al je leuke, gezellige en vooral nuttige yogalessen de afgelopen 14 jaar. Ik ga je lessen missen.

* Dank je wel voor alle fijne yogalessen die ik bij jou heb kunnen volgen. Ze waren rustpuntjes in mijn drukke weken!
Hieronder staan nog berichten uit mijn gastenboek tot 2017 

 

Gastenboek

17 berichten op 4 pagina's
Liza Daane
08-09-14 22:06:10
Al een paar jaar volg ik yogalessen bij Monique. Het zijn heerlijke lessen met duidelijke instructies. Aan het eind van de les heb ik altijd het gevoel dat alle spieren aan bod zijn geweest en ik weer ontspannen in mijn lijf zit. Heel fijn is ook dat je op andere dagen kan inhalen, als je een les niet kunt. Ook dat gaat allemaal heel soepel! Dank je wel, Monique :-)
Rianne Brauers
02-09-14 22:16:57
Monique geeft op een plezierige, rustige wijze les.
Zij houdt rekening met ieders mogelijkheden en beperkingen.
Na de yogales zijn mijn lijf en geest heerlijk ontspannen.
Caroline Caroline
01-09-14 19:31:34
Ik volg al 2 jaar de yogalessen van Monique. Na afloop van de les ga ik ontspannen en met een leeg hoofd naar huis heerlijk! Vooral de stem van Monique is prettig en rustgevend. De zomerstop is nu gelukkig weer voorbij. De lessen gaan weer beginnen. Fijn!
Dinja van der Galiën-Berkman
24-08-14 18:24:05
Al een aantal jaar volg ik met veel plezier de lessen bij Monique. In alles wat er gebeurd is in mijn leven kan ik de lessen van Monique goed toepassen. Na het auto-ongeluk rustig aan weer opbouwen, voor, tijdens en na mijn zwangerschap extra oefeningen thuis gedaan, maar ook verder in het dagelijks leven geeft het mij een bepaalde rust. Iedere donderdag kijk ik er dan ook weer naar uit om naar yoga te gaan.
Renate Verbaan
04-08-14 10:47:59
Ik volg al een aantal jaren yoga bij Monique.
Het is voor mij echt een rustpunt in de week en de lessen zijn elke week anders, waardoor de yoga erg afwisselend is. Na de les nog even nagenieten met een lekker kopje thee !
Tonen: 5  10   20Monique Bruinier Yoga gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens, wilt u weten hoe vraag dan via info@yogahelpt.nl of het contactformulier een kopie aan van het AVG protocol/privacyverklaring.