Welkom bij Yogahelpt.nl

Monique Bruinier Yoga


Referenties.

Al mijn cursisten en mensen die ik heb mogen masseren zijn van harte welkom om een referentie in het gastenboek te plaatsen!


 

Gastenboek

17 berichten op 2 pagina's
Liza Daane
08-09-14 22:06:10
Al een paar jaar volg ik yogalessen bij Monique. Het zijn heerlijke lessen met duidelijke instructies. Aan het eind van de les heb ik altijd het gevoel dat alle spieren aan bod zijn geweest en ik weer ontspannen in mijn lijf zit. Heel fijn is ook dat je op andere dagen kan inhalen, als je een les niet kunt. Ook dat gaat allemaal heel soepel! Dank je wel, Monique :-)
Rianne Brauers
02-09-14 22:16:57
Monique geeft op een plezierige, rustige wijze les.
Zij houdt rekening met ieders mogelijkheden en beperkingen.
Na de yogales zijn mijn lijf en geest heerlijk ontspannen.
Caroline Caroline
01-09-14 19:31:34
Ik volg al 2 jaar de yogalessen van Monique. Na afloop van de les ga ik ontspannen en met een leeg hoofd naar huis heerlijk! Vooral de stem van Monique is prettig en rustgevend. De zomerstop is nu gelukkig weer voorbij. De lessen gaan weer beginnen. Fijn!
Dinja van der Galiën-Berkman
24-08-14 18:24:05
Al een aantal jaar volg ik met veel plezier de lessen bij Monique. In alles wat er gebeurd is in mijn leven kan ik de lessen van Monique goed toepassen. Na het auto-ongeluk rustig aan weer opbouwen, voor, tijdens en na mijn zwangerschap extra oefeningen thuis gedaan, maar ook verder in het dagelijks leven geeft het mij een bepaalde rust. Iedere donderdag kijk ik er dan ook weer naar uit om naar yoga te gaan.
Renate Verbaan
04-08-14 10:47:59
Ik volg al een aantal jaren yoga bij Monique.
Het is voor mij echt een rustpunt in de week en de lessen zijn elke week anders, waardoor de yoga erg afwisselend is. Na de les nog even nagenieten met een lekker kopje thee !
Ineke
03-08-14 19:23:15
Mooie website Monique en wat een prachtige achtergrond !
Tot september.

Ineke
monique bosga
29-07-14 08:36:52
Ik heb nog maar 2x yoga gevolgd en beide keren vond ik het heel fijn. Na de vakantie wil ik weer heel graag verder om de doorstroming, en beweeglijkheid goed te houden.
Tot later.
Groetjes, Monique
Tonen: 5  10   20Monique Bruinier Yoga gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens, wilt u weten hoe vraag dan via info@yogahelpt.nl of het contactformulier een kopie aan van het AVG protocol/privacyverklaring.