Welkom bij Yogahelpt.nl

Monique Bruinier Yoga


Referenties.

Al mijn cursisten en mensen die ik heb mogen masseren zijn van harte welkom om een referentie in het gastenboek te plaatsen!


 

Gastenboek

Ingrid Ingrid
01-11-17 21:09:43
De lessen zijn prettig en afwisselend. Als je een oefening lastig vindt, hebben Monique en Imca tips of alternatieven waardoor je de oefening soms wel kan uitvoeren. De groepen zijn niet te groot en er is veel persoonlijke aandacht. Als je een keer niet kunt in je eigen lesuur, is er de mogelijkheid om in een ander lesuur de les te volgen.
Opmerking:
Dank je Ingrid!
Gon Sterk
09-10-17 18:56:26
Ik volg al een aantal jaar yogalessen bij Monique. Haar manier van les geven vind ik fantastisch! Wat een leuke vrouw! Zo rustig en vooral binnen mijn eigen grenzen geeft het elke week weer een goed gevoel! Ben er even tussen uit voor een operatie maar ik kijk er weer naar uit om te beginnen Het is geweldig voor je mind en body !!!!
Opmerking:
Dank Gon en een heel voorspoedig herstel gewenst! Hoop je snel weer te mogen verwelkomen :-)!!!
Corrine Oltmans
07-10-17 08:26:29
Ik kom al jaren bij Monique en na elke les voel ik me nog steeds super en slaap daardoor beter. De les wordt rustig opgebouwd en is mooi in balans. Een echte aanrader!
Opmerking:
Dank :-), fijn te horen!
Maria Klerkx
06-10-17 09:57:40
Yoga help echt. Vanaf het begin volg ik elke week de yogales bij Monique. Fijne oefeningen en een oase van ontspanning
als afsluiting. Hoop nog heel lang te mogen genieten van de
" sfeervolle" lessen.
Opmerking:
Dat hoop ik ook ! Dank je :-)
Hester
05-10-17 18:56:01
Elke week weer heerlijk een uurtje ontspanning door inspanning. Voor mij de perfecte combinatie van serieus bezig zijn met yoga en een grapje of lachbui tussendoor. Ook fijn dat de nadruk ligt op wat jij kunt, niet op wat een ander kan.
Opmerking:
Dank :-)
ELLY WILLEBRANDS
05-10-17 11:08:14
Goed voorbereide lessen gegeven door vriendelijke, deskundige, warmvoelende docenten. Het is merkbaar dat Monique en Imca steeds weer bijscholen en met enthousiasme dat in de lessen verweven. Een heerlijke wekelijkse ervaring, die ik niet graag zou willen missen.
Opmerking:
Dank je Elly, mede namens Imca :-)
Thea Visser
04-10-17 17:40:14
Yoga bij Monique en Imca is een wekelijks moment van bezinning en rust. Het fijne van de yogalessen is dat het nooit om presteren gaat maar altijd om mijn eigen ervaring met een oefening. Niet helemaal om het goed te doen maar om er met aandacht bij te zijn. Aandacht voor de ademhaling en de spieren. Er zijn een aantal oefeningen gericht om de fascia in beweging te houden. Erg fijne oefeningen zijn dat in combinatie met de andere oefeningen. De yogalessen kan ik alleen maar aanraden, het is een heerlijk moment in de week, welke afgesloten wordt met een diepe ontspanning.
Opmerking:
Mede namens Imca; Dank :-) !
Mariska
04-10-17 17:28:18
Het resultaat van de yogalessen van Monique zorgen voor een mooie balans een fijne aanvulling van mijn wekelijkse activiteiten, ik ga altijd weer met nieuwe energie de (yoga)deur uit. Wat een prettige stem heeft ze! Ook een goede variatie aan oefeningen. Naast het feit dat Monique een erg prettige mens is, is zij tevens een zeer vakkundige yoga docent! Top.
Opmerking:
♥ dank!
Marjon Koopman
01-09-15 11:34:45
Super handig Monique, de versie van de website voor je mobiel!
Opmerking:
Dank :-)
Marjon Koopman
30-11-14 21:06:31
Yoga bij Monique in de Meelzolder is een heerlijk rustpunt in mijn week. Ontspannen door inspannen en je aandacht even geheel naar je ademhaling en spieren. Diepe ontspanning aan het eind van de les, soms met visualisaties ingesproken door Monique; de dagelijkse beslommeringen even ver weg! Al jaren geniet ik ervan en inmiddels kan ik niet meer zonder. Dank je wel!
Liza Daane
08-09-14 22:06:10
Al een paar jaar volg ik yogalessen bij Monique. Het zijn heerlijke lessen met duidelijke instructies. Aan het eind van de les heb ik altijd het gevoel dat alle spieren aan bod zijn geweest en ik weer ontspannen in mijn lijf zit. Heel fijn is ook dat je op andere dagen kan inhalen, als je een les niet kunt. Ook dat gaat allemaal heel soepel! Dank je wel, Monique :-)
Rianne Brauers
02-09-14 22:16:57
Monique geeft op een plezierige, rustige wijze les.
Zij houdt rekening met ieders mogelijkheden en beperkingen.
Na de yogales zijn mijn lijf en geest heerlijk ontspannen.
Caroline Caroline
01-09-14 19:31:34
Ik volg al 2 jaar de yogalessen van Monique. Na afloop van de les ga ik ontspannen en met een leeg hoofd naar huis heerlijk! Vooral de stem van Monique is prettig en rustgevend. De zomerstop is nu gelukkig weer voorbij. De lessen gaan weer beginnen. Fijn!
Dinja van der Galiën-Berkman
24-08-14 18:24:05
Al een aantal jaar volg ik met veel plezier de lessen bij Monique. In alles wat er gebeurd is in mijn leven kan ik de lessen van Monique goed toepassen. Na het auto-ongeluk rustig aan weer opbouwen, voor, tijdens en na mijn zwangerschap extra oefeningen thuis gedaan, maar ook verder in het dagelijks leven geeft het mij een bepaalde rust. Iedere donderdag kijk ik er dan ook weer naar uit om naar yoga te gaan.
Renate Verbaan
04-08-14 10:47:59
Ik volg al een aantal jaren yoga bij Monique.
Het is voor mij echt een rustpunt in de week en de lessen zijn elke week anders, waardoor de yoga erg afwisselend is. Na de les nog even nagenieten met een lekker kopje thee !
Ineke
03-08-14 19:23:15
Mooie website Monique en wat een prachtige achtergrond !
Tot september.

Ineke
monique bosga
29-07-14 08:36:52
Ik heb nog maar 2x yoga gevolgd en beide keren vond ik het heel fijn. Na de vakantie wil ik weer heel graag verder om de doorstroming, en beweeglijkheid goed te houden.
Tot later.
Groetjes, Monique
Tonen: 5  10   20Monique Bruinier Yoga gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens, wilt u weten hoe vraag dan via info@yogahelpt.nl of het contactformulier een kopie aan van het AVG protocol/privacyverklaring.