Welkom bij Yogahelpt.nl

Monique Bruinier Yoga

Privé-les

Indien u dat prettig vindt kunnen wij ook privé lessen verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld ook bij u thuis en kan geheel op uw wensen en mogelijkheden worden aangepast. Privé les kan bijvoorbeeld fijn zijn wanneer u door een blessure (nog) niet goed kan meekomen met een groepsles, of wanneer u eerst in een voor u vertrouwde omgeving wilt ervaren wat yoga voor u kan betekenen. Ook kan privé les fijn zijn om te doen samen met je partner, hierbij kunnen we speciale oefeningen aanbieden, die juist bedoeld zijn om samen te doen. Er zijn vele mogelijkheden, wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Een privé les kost € 50,- voor 1 persoon (bij meerdere personen: +10,- p.p.) + reiskosten buiten Vleuten-De Meern.


Bedrijfsyoga

Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen, maar op het werk zitten we veel en niet altijd in een goede houding. Wanneer daar ook nog een dosis stress en (werk)druk bij komt kijken gaan deze spanningen zich al snel vastzetten in spieren van nek, schouders, armen en rug.

Yoga is een prettige manier om op je werk even de tijd te nemen het lichaam weer in beweging te brengen en spanningen in het lichaam te verwijderen. Met eenvoudige oefeningen haal je de spanning uit de spierketens en zullen uw werknemers met hernieuwde energie verder kunnen werken of ontspannen naar huis gaan. Er zijn oefeningen die zelfs op de werkplek gedaan kunnen worden, maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld in een opgeruimde vergaderzaal te oefenen. 

Er kan een kortere les tijdens de lunchpauze verzorgd worden, of een langere les aan het begin of einde van de werkdag. In overleg kunnen wij een les op maat voor uw bedrijf verzorgen. 

Wilt u een introductieles bedrijfsyoga waarbij wij u meteen meer kunnen vertellen over onze visie? Neemt u dan contact met ons op.

Graag maken wij voor u een offerte op maat.


Monique Bruinier Yoga gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens, wilt u weten hoe vraag dan via info@yogahelpt.nl of het contactformulier een kopie aan van het AVG protocol/privacyverklaring.