Welkom bij Yogahelpt.nl

Monique Bruinier Yoga


Over Monique Bruinier

Ik ben 54 jaar, getrouwd en moeder van twee jongens van 22 en 20 jaar oud. Voordat ik mij heb gericht op een ‘carrière’ als yogadocent, heb ik een heel ander pad bewandeld. Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam en heb daarna een aantal jaar als vermogensadviseur gewerkt voor een grote beleggingsinstelling. Toch had ik die jaren het gevoel dat ik niet op de juiste plek zat. Ik wilde graag een kant op waarin ik mij meer kon verdiepen in mijn andere interesse; het menselijk lichaam, en dat heb ik gevonden in de yoga. In die tijd volgde ik al yogalessen en in 1999 ontmoette ik een yogadocent die eenzelfde soort pad als ik had bewandeld alvorens ze had gekozen voor het beroep yogadocent. Zij was voor mij de inspiratiebron om de opleiding tot yogadocent te gaan volgen.

Ik heb deze 4 jarige opleiding gevolgd aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven en daar heb ik in het voorjaar van 2003 mijn praktijkexamen behaald. Bij Saswitha heeft de adem een belangrijke rol in de yoga oefeningen en kan iedereen yoga beoefenen op zijn/haar niveau. De Saswitha Yoga Opleiding is erkend door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland en wordt geregeld door deze vereniging getoetst op kwaliteit.  Om deze erkenning te mogen voeren ben ik verplicht jaarlijks bijscholing te volgen om deze kwaliteit te kunnen behouden. Zo heb ik o.a. de specialisaties zwangerschapsyoga, yoga voor ouderen, yoga voor mensen met een lichamelijke beperking, yoga en osteoporose en Ayurvedische massage behaald.


   

Monique Bruinier Yoga gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens, wilt u weten hoe vraag dan via info@yogahelpt.nl of het contactformulier een kopie aan van het AVG protocol/privacyverklaring.