Welkom bij Yogahelpt.nl

Monique Bruinier Yoga


Over Monique Bruinier

Ik ben 52 jaar, getrouwd en moeder van twee jongens van 20 en 18 jaar oud. Voordat ik mij heb gericht op een ‘carrière’ als yogadocent, heb ik een heel ander pad bewandeld. Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam en heb daarna een aantal jaar als vermogensadviseur gewerkt voor een grote beleggingsinstelling. Toch had ik die jaren het gevoel dat ik niet op de juiste plek zat. Ik wilde graag een kant op waarin ik mij meer kon verdiepen in mijn andere interesse; het menselijk lichaam, en dat heb ik gevonden in de yoga. In die tijd volgde ik al yogalessen en in 1999 ontmoette ik een yogadocent die eenzelfde soort pad als ik had bewandeld alvorens ze had gekozen voor het beroep yogadocent. Zij was voor mij de inspiratiebron om de opleiding tot yogadocent te gaan volgen.

Ik heb deze 4 jarige opleiding gevolgd aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven en daar heb ik in het voorjaar van 2003 mijn praktijkexamen behaald. Bij Saswitha heeft de adem een belangrijke rol in de yoga oefeningen en kan iedereen yoga beoefenen op zijn/haar niveau. De Saswitha Yoga Opleiding is erkend door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland en wordt geregeld door deze vereniging getoetst op kwaliteit.  Om deze erkenning te mogen voeren ben ik verplicht jaarlijks bijscholing te volgen om deze kwaliteit te kunnen behouden. Zo heb ik o.a. de specialisaties zwangerschapsyoga, yoga voor ouderen, yoga voor mensen met een lichamelijke beperking, yoga en osteoporose en Ayurvedische massage behaald.


  

Over Imca Meijer

Imca is eveneens afgestudeerd bij de Saswitha opleiding voor yogadocenten. Ook Imca heeft een ander pad (als jurist) bewandeld voor zij yogadocent is geworden. Zij is 53 en moeder van drie jongens van 21, 18 en 14 jaar oud. Imca geeft om de week op de vrijdagochtend en woensdagochtend les.  Wil je meer informatie over Imca Meijer, kijk dan ook op haar website: www.IMyoga.nl.


Over Dorien Lolkema

Dorien is eveneens afgestudeerd bij de Saswitha opleiding voor yogadocenten. Zij zal zich hier aan jullie voorstellen in september.


 

Monique Bruinier Yoga gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens, wilt u weten hoe vraag dan via info@yogahelpt.nl of het contactformulier een kopie aan van het AVG protocol/privacyverklaring.