Welkom bij Yogahelpt.nl

Monique Bruinier Yoga

***NIEUWS***


In September starten de lessen weer op lokatie! I.v.m. de corona maatregelen kunnen er max. 6 cursisten aanwezig zijn, hiervoor is er een roulatie-rooster waarbij je circa 1 les per maand online inlogt en de overige lessen op lokatie volgt. We hanteren een strikt corona protocol waarbij matten en materialen tussen de lessen door gedesinfecteerd worden. Neem gerust contact op voor meer informatie.Op dit moment is er plaats in de groep  op dinsdag 18.30 uur, dinsdag 19.45 uur, dinsdag 21.00 uur, woensdag 9.00 uur en 10.15 uur, donderdag 19.15 uur en vrijdag 9 uur en 10.15 uur.

 

Ik ben Monique Bruinier, Saswitha gediplomeerd yogadocent; de Saswitha opleiding is een vierjarige docentenopleiding, erkend door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland. Om de erkenning van de VYN te mogen voeren ben ik verplicht jaarlijks bijscholing te volgen om aan deze kwaliteitseisen te blijven voldoen. Ik heb o.a. specialisaties gevolgd in Yoga voor Ouderen, Yoga voor mensen met een Lichamelijke beperking, Zwangerschapsyoga en Ayurvedische massage. Daarnaast heb ik een scriptie geschreven over Yoga en Osteoporose. 

Sinds 2003 geef ik les op dinsdag- en donderdagavond in de Meelzolder in De Meern, dit is boven fysiopraktijk Meerndijk. 

Op de woensdag en vrijdagochtend worden de lessen verzorgd in samenwerking met Imca Meijer  (www.IMyoga.nl)

Op deze site vind je vrijwel alle informatie over de lessen en meer. Je kan hieronder een opname van een korte les bekijken om een beeld te krijgen van mijn lessen. Heb je meer vragen? Neem dan contact op via de contactpagina. 

Voel je welkom!

Monique Bruinier

Monique Bruinier Yoga gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens, wilt u weten hoe vraag dan via info@yogahelpt.nl of het contactformulier een kopie aan van het AVG protocol/privacyverklaring.


Yogahelpt.nl in Portugal (korte les)