Welkom bij Yogahelpt.nl

Monique Bruinier Yoga

***NIEUWS***


Helaas moet ik hier nu vertellen dat ik wegens verhuizing per 1 juli stop met yogalessen in De Meern. Ik heb bijna 20 jaar met veel plezier hier les gegeven en ik ga mijn lieve cursisten beslist missen! 

De online les op woensdagavond blijft bestaan!

Imca gaat ivm nieuwe werkzaamheden ook stoppen in De Meern, haar lessen in Vleuten gaan wel door op een nieuwe locatie; zie IMyoga.nl. Ook voor haar geldt dat ze de cursisten in De Meern gaat missen, maar het is in het nieuwe seizoen niet meer te combineren.

We zijn druk bezig met nieuwe docenten die de lessen in De Meern kunnen gaan overnemen, hou de website in de gaten voor meer informatie.

We danken iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen en dat we jullie al deze jaren hebben mogen lesgeven!

Hartelijke groet,

Monique Bruinier

Imca Meijer


 

Ik ben Monique Bruinier, Saswitha gediplomeerd yogadocent; de Saswitha opleiding is een vierjarige docentenopleiding, erkend door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland. Om de erkenning van de VYN te mogen voeren ben ik verplicht jaarlijks bijscholing te volgen om aan deze kwaliteitseisen te blijven voldoen. Ik heb o.a. specialisaties gevolgd in Yoga voor Ouderen, Yoga voor mensen met een Lichamelijke beperking, Zwangerschapsyoga en Ayurvedische massage. Daarnaast heb ik een scriptie geschreven over Yoga en Osteoporose. 


Monique Bruinier Yoga gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens, wilt u weten hoe vraag dan via info@yogahelpt.nl of het contactformulier een kopie aan van het AVG protocol/privacyverklaring.


Yogahelpt.nl in Portugal (korte les)